March 6, 2010

Kakak Diana telah memberi HOMEWORK lepas sekolah

1. Adakah anda rasa HOT?
HOT ? Oh, memang. I sentiasa rasa HOT pada diri i ni. Lagi-lagi dengan cuaca sekarang ini yang lebih membantu i merasa bahang HOT ini. Kalau tidak hadirnya sang mentari yang begitu terik sangat memancar pada kulit sawo matang i kebelakangan ini, memang haram la i nak merasakan HOT pada diri i ni. So, individu-individu yang berada di tempat salji berkepuk-kepuk tebalnya yang ingin merasai diri HOT seperti i ni, apalagi meh la berhijarah ke Malaysia. Kehadiran anda sangat dialu-alukan di sini. Kalau berada di Malaysia ini, memang anda sentiasa berpeluang untuk merasakan HOT. So, tak perlu risau tetapi kulit pasti susah untuk berhijrah ke putih disebabkan keHOTan yang ade pada diri ini.

2. Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang !

3. Cerita pasal gambar
Ok. Want to laugh ? Go ahead. I tak kisah. My wallpaper ni bertemakan The Vampire Diaries. Konon fanatik la dengan 2 vampires hot and 1 jelitawan ni. I memang minat tahap tak ingat dunia bila tengok cerita ini. So, disebabkan otak ini tidak mencapai tahap kestabilan yang biasa, i jadikan gambar diatas sebagai wallpaper si comel lappy i ni tetapi wallpaper si comel lappy i ni sentiasa bertukar ganti kerana i begitu rajin menukarnya seperti seorang ibu menukar lampin bayinya. Oh ye, disebabkan cerita ini masih belum buat comebacknya yang dijangkakan pada 25 March ini, sebab tu la gambar ini menjadi wallpaper buat masa sekarang. Konon nak melepaskan rindu menatap 3 individu ini setiap kali membuka si comel lappy.

4. Bila kali terakhir makan pizza ?
Aiseyman ! Pizaa? Seperti sudah lama juga tidak makan. Seingat i, kali terakhir makan pizza ni semasa berjumpa dengan si adik perempuan di sekolahnya di Cyberjaya. Beli Pizza Hut di Damansara tapi melakukan proses digestion nya di Cyberjaya. Hebat, bukan? HAHA! Merepek. Ahh ! Teringin pulak mengisi perut dengan Pepperoni Delight. Ada sape sanggup belanja i?

5. Lagu terakhir anda dengar
Fight For This Love by Cheryl Cole. Music video lagu ini boleh tahan sehingga saya merasakan dia ni mempunyai suara yang boleh dikatakan attractive.

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Menunggu si adik perempuan kesayangan untuk muncul di Yahoo Messenger seperti tunggul tetapi tidak juga muncul-muncul. DEDE oi ! Where are you la? Everytime have to wait for you. Nasib baik sayang. Kalau tak, jangan harap la i nak menunggu berjam - jam lama nya seperti tiang elektrik di depan si comel lappy ni. Eh, tiang elektrik ? Bukan i tengah duduk ke? :)

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Uish ! Banyaknya tak terkira. Kalau nak list kan kat sini, dapat pakej percutian 3 hari 2 malam pun belum tentu dapat list kan semuanya. Antara nya, DD, Na, Yana, Een, Fate, Baby(entah kenapa si adik lelaki tough tu panggil i macam tu), Nana, Sepet, Fady and bermacam-macam lagi lah. Tak perlu lah i list kan semuanya. Kalau list kan pon ape i dapat? Nak panggil i dengan salah satu nama yang berikut? Boleh aje. Biasa lah manusia, masing-masing ade kesukaan tersendiri untuk memanggil nama seseorang itu. Maka, terhasil lah nama-nama yang creative di atas dan yang tidak di list kan.

8. Tag lagi 8 orang.
Yong Sofea
Nadhirah
Arina Inani
Jamalya
Syakira Aisha
Qisti
Jojie
Balqis

9. Siapakah orang no. 1 kepada anda?
Orang ini antara orang sangat penting dalam hidup i. I kenal dia since sekolah rendah. That time i standard 5 but kitaorang tak rapat. Started to be close masa standard 6. She's so cool and beyond nice. Trust me, we've been through a lot of obstacles in our friendship and we manage to handle it. Insyaallah till now we did it fine. Now, she's my super bestfriend and i love her.

10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5
Lol. Si comel ni kawan adik perempuan kesayangan. Kawan satu kelas lagi tetapi bukan satu dorm and i tengok dia ni sangat la nice orangnya. Sporting juga. Kalau i naik dorm si adik perempuan kesayangan and dia nampak i mesti tidak lupa untuk menjerit "FATEEN DAYANA". Aww ! Comel je dia ni.

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
Alamak ! Si comel seorang lagi ni. Hubungan dengan siapa ye, arina ? Hari tu kak fateen ada dengar Elin bagitau nama lelaki tu tapi tak ingat la now. Siapa arina? HAHA !

12. Bagaimana pula dengan no. 4
Jaja ni sudah berpunya. Itu yang memang i pasti tetapi siapakah? Siapa Jaja? Biar la dia seorang sahaja yang mengetahui nya. Be happy dearest. :)

13. Pesanan kepada orang no. 6
Si pokpek ni? Tak payah nak bagi pesanan - pesanan sangat la. Nanti orang menyampah. Haha. Tak pasal-pasal i ni. Bang oi ! Balik Rawang la, tak payah kat Melaka dah. Results dah nak keluar.

14. Kata-kata cinta untuk orang no. 2
Alololor ! Kata-kata cinta pulak tu. I tak tahan. Mana boleh i bagi kata-kata cinta i kat dia ni. Nanti Pak Arab dia yang nun jauh di Abu Dhabi tu marah i kang. I takut. :)

15. Adakah no. 7 dan no. 8 ada persamaan?
Mungkin mereka ni banyak persamaan nya cuma i tak sempat nak upah private investigator untuk hal yang satu ini. TAPI ! Yang pasti persamaan mereka yang i tahu ialah mereka ini adik-beradik kandung. Satu ibu dan satu ayah.

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda.
Kakak Diana Naubi? I tidak lah begitu mengenali si pretty yang memegang nama Diana Naubi ini. Dia ni sangat lah cantik dan comel bagi mata saya. Walaupun dia ni mempunyai body yang hot tetapi personaliti dia sangat cool. I sangat jealous dengan tummy nya yang flat tu. Sis, bagi tips boleh ? Beliau juga nampaknya sangat peramah dan sporting. I loike ! Lastly, i sangat suka rambut dia. Nak potong rambut macam dia jugak la.

4 comments:

yongsofea said...

hahaha . i like .
sesampai je i kat rumah . i buat . still kat kpg g ni :)

FATEEN DAYANA said...

OK ! Buat tau. :)

Diana Naubi said...

halaaaa.. i tak hot, tp sgt skinny! pasal tu dapat tummy flat. heee.
tips, suruh hormon bertindak cepat so dpt kurus. haha.

thanks buat tag okey adik!

p.s: Khamis result keluar. Sure nervous kentang kan? Good luck!

FATEEN DAYANA said...

Ala, u hot ok. i jealous. Ok ! nnt i suruh my hormone bertindak super cepat mengalahkan jet angkasawan negara tu. haha !

ur welcome kakak !

p/s: LOL !bkn setakat nervous kentang. Nervous cili api, lada hitam, n semua dah ade. complete dah versi nervous. hihi. btw, thnx kakak ! :)